Indmeldelse - ungdom

Lige nu 600 kr. for resten af sæsonen (normalpris 1.100 kr. for en hel sæson).
Via Dankort eller internationalt kreditkort & MobilePay Online
Sæson 2019/2020
Startdato: ca. 12. august 2019
Slutdato: Medio/ultimo maj 2020
Medlemskab
Prisen dækker én ugentlig træning. Yderligere træningsdage koster 500 kr. per ekstra dag for en sæson, og kan evt. tilvælges senere i sæsonen.

Normalpris er 1.100 kr. for en hel sæson.

Lige nu er prisen 600 kr. for resten af sæsonen, og det dækker 200 kr. i kontingent, 300 kr. for én træning og 100 kr. i indmeldelsesgebyr
6-17 år
Træningshold
I næste skærmbillede vælges den træning som man ønsker at starte på.

Spillestedet fremgår af følgende forkortelser:

- HB: Himmelevhallen, Herregårdsvej 48.
- RH: Roskilde-Hallerne, Møllehusvej 15.
- LY: Lynghøjhallen i Svogerslev.

Antal deltagere: {participants_count}

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort & MobilePay , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
- CVR-nummer: 35154132
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er kontingenter eller brugerbetaling til foreningens aktiviteter.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL, og de indtastede kortoplysninger verificeres af PBS. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling (af kontingent eller brugerbetaling til arrangement) har fundet sted og i hele bindingsperioden ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Adresse: Herregårdsvej 48, 4000 Roskilde, mail: info@badminton-roskilde.dk